Aanleggen en leveren beregening:
HEWI Watertechniek ontwerpt voor u de meest ideale oplossing voor de beregening van uw tuin. Doordat wij gebruik maken van Pop Up sproeiers, kan de beregening in uw tuin uit het zicht worden genomen. Tevens loopt u dan niet het risico dat bijvoorbeeld tijdens het grasmaaien uw sproeiers beschadigd raken. Indien u een gestage, efficiënte en continue bewatering wenst voor bijvoorbeeld hagen en heesters, dan zijn druppelslangen een goede oplossing

HEWI Watertechniek verzorgt voor u ook de besturing van uw beregeningssysteem. Wij kunnen voor u verzorgen dat u door middel van een computer en wifi-module de beregening automatisch kan programmeren. Tevens is het mogelijk dat u vanuit de luie stoel op uw vakantieadres door middel van een app, de beregeningsinstallatie kan bedienen.

Heeft u thuis last van roest in het grondwater? Dit is voor ons geen probleem. Als extra optie voor uw beregeningssysteem leveren en installeren wij een ontijzeringsinstallatie. Hiermee krijgt grondwater de zuiverheid die nagenoeg gelijk is aan drinkwater. Tijdens het sproeien hoeft u daarom niet meer bang te zijn dat uw gehele tuin en huis roestig kleurt.

Tijd voor de zomer

Heeft uw tuin sfeer en meer licht nodig in de mooie zomeravonden dan kunt u bij ons de geschikte tuinverlichting uitkiezen. 

Wilt u totale tuinadvies dan kunt u dat ook via ons doen.

Voor de warme zomerdagen doen wij ook onderhoud voor zwembaden en jacuzzi’s.

De winter is weer voorbij

Het is dus weer tijd om te gaan genieten van de tuin! 

Dus de beregening moet weer op gestart worden en voorjaars klaar gemaakt worden, zodat u weer zorgeloos kunt genieten van een mooie groene tuin.

Heeft u of gaat u binnenkort nog iets veranderen in de tuin vraag dan vrij blijvend een offerte aan.

Heeft u geen zin meer om het gras te maaien wij leveren en installeren grasmaairobots voor een altijd strak gazon.