Sproeiers

Volledige ontzorging voor elk type beregening!

HeWi watertechniek levert diverse soorten besproeingsystemen.

Net zoals bij de pompen, zijn er bij de sproeiers ook veel types op de markt.

De meest voorkomende sproeiers waarmee wij werken zijn de Pop-up serie sproeiers van RainBird. Dit zijn sproeiers die geheel uit het zicht verdwijnen als de beregeningsinstallatie uit staat. Door het unieke Pop-up systeem verdwijnen en komen de sproeiers in en uit het gazon. Hierdoor blijft uw installatie beschermt voor als u bijvoorbeeld aan het grasmaaien bent.

Zowel RainBird als Hunter bieden verschillende soorten sproeiers aan om de waterafgifte en verneveling zo optimaal mogelijk te krijgen voor uw wensen.

De grotere sproeiers die worden ingezet om grotere delen te bedekken, zijn vaak de 5004 Pop-up series van RainBird. Deze sproeiers bevatten een groter bereik tot 15 meter en hebben een tandwielmechanisme wat ervoor zorgt dat ze veelzijdig inzetbaar zijn. Het sproeibeeld en de verneveling van deze sproeier is uitmuntend.

De bovengenoemde sproeiers zijn de meest gebruikte sproeiers van ons assortiment. Naast sproeiers gebruiken wij ook druppelleidingen. Druppelleidingen zijn makkelijk aan te leggen en geven een goed effect in bijvoorbeeld stuiken/bosjes en bloemperken.

Watertechnische installaties voor iedere toepassing.

Bedrijfszekerheid staat bij ons voorop en is ons fundament voor elk advies of ontwerp.